Geneesmiddelen

Homeopathie

Omdat schoonheid niet alleen vanaf buiten komt, besteedt Van Heiningen aandacht aan het innerlijk. Dit doen we onder andere door middel van homeopathie. Daarom bent u ook voor natuurlijke geneesmiddelen en natuurvoeding bij Van Heiningen aan het juiste adres. Onze merken zijn o.a:

  • Chi
  • Weleda
  • Bach
  • Dr. Vogel
  • VSM

Chi

Chi International bv ontwikkelt en verkoopt natuurzuivere, eerlijke gezondheidsbevorderende en verzorgende producten met een gegarandeerde kwaliteit. Chi heeft een zeer uitgebreid assortiment in aromatherapie, gezondheidssupplementen en natuurcosmetica. Deze natuurlijke producten, die zoveel mogelijk biologisch (EKO keurmerk) en met respect voor de natuur zijn geproduceerd, bieden een gezond alternatief voor traditionele producten en oplossingen bij situaties waarin gezondheid en welzijn van mensen onder druk staan. Uiteraard zijn alle Chi producten op mensen getest maar NIET op dieren!

 


Weleda

Wist je dat Weleda maar liefst 70 producten heeft om jouw lijf van top tot teen natuurlijk te verzorgen? Of het nu gaat om de verzorging van je gezicht, handen, voeten, benen, armen, buik, rug of schouders, elk deel van je lichaam kun je verwennen met natuurzuivere plantenoliën en -extracten. Ook aan je haar en mond is gedacht.

 Bach

Bachbloesemtherapie is heden ten dage wel bij de meeste mensen bekend geraakt, en dan vooral dankzij de “Bach Rescue”. Naast de 38 originele Bachbloesems, bestaat er immers nog deze speciale samenstelling, ontwikkeld voor noodgevallen en te gebruiken in elke situatie. De Bach Rescue methode is verkrijgbaar in verschillende applicatievormen, zoals druppels, een spray, pastilles of in de vorm van een crème. Elk werkt op exact dezelfde manier, dus het is aan u zelf om de keuze te maken welke methode u verkiest.√