#image_title

Interview

Over 6 dagen start “Week van de Stenen Winkel”. Een week waarin we landelijk de kracht van de lokale stenen winkels vieren en er allerlei bijzondere activiteiten op de winkelvloer plaatsvinden.

Een van de redenen waarom ik het zelf leuk vind om lokaal te kopen is dat ik het gevoel heb dat ik bij een bekende binnenstap. Dat gevoel proberen wij als Team van Heiningen ook in onze winkel te creeeren. Veel van onze klanten kennen wij bij naam, we weten welke producten zij graag gebruiken en zijn we betrokken bij de familie verhalen. Zo ook bij Ankie Verkuil. Zij , haar man Jan en hun kinderen en kleinkinderen komen al jaren graag bij ons in de winkel voor een gezellig praatje , een mooi verpakt cadeau of een heerlijk behandeling in onze schoonheidssalon. Zelfs “oma Verkuil” komt nog steeds trouw in onze schoonheidssalon, dus dat zijn 4 generaties die onze winkel trouw bezoeken, hoe leuk en bijzonder is dat?

Ik vroeg Ankie of ik een kort “interview” mocht plaatsen op onze socials waarom zij en haar gezin lokaal kopen. Dat mocht en het “interview” lees je hier terug ..

Ankie bij Van Heiningen

Interview met Ankie bij Van Heiningen

Waar wonen jullie?

Ik woon met mijn gezin al ruim veertig jaar met plezier in Bergschenhoek.

Hoe ziet jou dag eruit?

Ik ben inmiddels gepensioneerd maar heb jarenlang gewerkt als financieel medewerkster op een advocatenkantoor in Rotterdam. Nu zijn wij gedeeltelijk mantelzorger van oma en passen we regelmatig op een van onze 6 kleinkinderen.

Hoe heb je onze winkel leren kennen?

Ik was destijds op zoek naar een drogisterij en bij van Heiningen binnengestapt. Ik werd verrast door het prachtige assortiment, de persoonlijke aandacht en de productkennis. Ook was ik nog nooit in een salon geweest maar ben inmiddels ook al jaren vaste klant bij Ingeborg en Gaby in de schoonheidssalon.

Waarom kom je graag in onze winkel?

De persoonlijke aandacht, het juiste advies, mooie producten, het brede assortiment en het altijd gezellige praatje over onze gezinnen. In de loop der jaren hebben we een band opgebouwd.

Met welke 3 woorden zou je onze winkel willen omschrijven?

Professioneel – Persoonlijke aandacht – Mooi assortiment

Welke andere lokale winkels in ons winkelcentrum zou je willen aanraden?

Oost-West lifestyle, Fiore Damesmode, Puur Dameskleding, Kantoorboekhandel van Atten, Gildepoelier Leon van den Berg en Slagerij Jan de Rooij en berkel en Rodenrijs, Dit zijn de winkels waar wij eigenlijk wekelijks te vinden zijn.

Wat is jou ( jullie) favoriete plekje in het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs?

Graag gaan wij bij Muller & Co een drankje doen , het liefst buiten op het heerlijke terras maar binnen zijn we ook regelmatig te vinden. Een perfecte stop tussen het winkelen of als afsluiting.