#image_title

Nieuw: “gezondheidsmassage”

Mijn naam is Nattamon Kaewsaenchai. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en een stageperiode van 2 jaar maak ik sinds juli 2022 deel uit van het Beauty-Team van Van Heiningen. Je kunt bij mij afspreken voor een heerlijke (huidverbeterende) gezichtsbehandeling, bindweefselmassage en acnebehandelingen.

Sinds 2019 ben ik gestart met “gezondheidsmassage” bij mijn moeder in haar Thaise massage praktijk in Nijmegen. Hier heb ik ervaring op gedaan met drukpuntmassage, geleerd over energiebanen en mij verder bekwaamd in gezondheidsmassages. Gezondheidsmassage is bedoeld om de klachten die je ervaart bij de oorzaak aan te pakken. Mijn passie is om mensen ontspanning en een moment voor zichzelf te bieden. Met mijn massage word jij je bewust van jouw lichaam en “leer je te luisteren” naar wat jou lichaam je vertelt. Jou individuele wensen/behoeften staan voorop bij mij en ik zal daar mijn behandeling en advies volledig op afstemmen.

In januari/februari 2023 ga ik mijn technieken verder ontwikkelen door de Thaise massage opleiding in Wat-Po (Bangkok) Thailand te volgen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Boek dan een heerlijke massage bij mij!

Tot snel!

 

Download hier de prijslijst van de massages. 

author avatar
Albertino