Nieuw in onze collectie: Carner


Ook voor de exclusieve lijn van Carner gaat u naar Van Heiningen
Carner Barcelona is een vrij nieuw parfummerk. De exclusieve lijn werd in 2009 opgericht door de in Catalonië geboren Sara Carner. Het merk is bedacht uit puur verlangen om authentieke zintuiglijke ervaringen te creëren en haalt zijn inspiratie uit echte emoties, ervaringen en het landschap van de vluchtige nog betekenisvolle momenten van het leven.In samenwerking met grote parfumeurs als Daniella Andrier, Sonia Constant en Christophe Raynaud heeft Carner in de loop der jaren verschillende geuren ontwikkeld.

Over Sara Carner:
” Een passie voor fijne parfums, een constante zoektocht naar authenticiteit en kwaliteit en een verlangen om te creëren door geuren en emoties te verbinden, moedigde onze oprichter Sara Carner aan om Carner Barcelona in 2010 te lanceren”.

“Het gaat niet alleen om het creëren van geuren, maar ook om het oproepen van herinneringen, het delen van ervaringen en het overbrengen van emoties.”

Sara, afkomstig uit een lange familie van Spaanse lederen ambachtslieden, heeft Carner Barcelona geïnspireerd met de cultuur van Spaans vakmanschap, in samenwerking met de beste lokale ontwerpers en leveranciers bij de creatie van het merk en de parfums.

author avatar
Albertino