November: Shiseidomaand

Shiseido Promotieweken

Van 14 t/m 26 oktober: Shiseido promotie bij Parfumerie Van Heiningen!

Shiseido heeft dit najaar de BIO-PERFORMANCE LiftDynamic lijn gelanceerd, deze drie specialisten zijn gebaseerd op correctieve technologie en zorgen voor een complete anti-veroudering.

De LiftDynamic producten richten zich op adipose (verplaatsbare) stamcellen in de onderste laag van de dermis om dermale schade zoals huidverslapping te herstellen en op te vullen.

  • BIO-PERFORMANCE LiftDynamic Cream 50ml: Een 24-uur liftende en verstevigende anti-verouderingscrème die de dichtheid van de huid van binnenuit opnieuw opbouwt, terwijl de huid optimaal wordt gehydrateerd.
  • BIO-PERFORMANCE LiftDynamic Serum 30ml: Deze geconcentreerde samenstelling schakelt de activiteit van de fibroblastcellen in voor snel resultaat. ‘s Ochtends en ‘s avonds gebruiken na Ultimune en voor de LiftDynamic Cream.
  • BIO-PERFORMANCE LiftDynamic Eye Treatment 15mlDeze gerichte oogverzorging heeft een versterkte controle & herstelfunctie om schade in de oogzone aan te pakken, terwijl de ogen meer definitie krijgen doordat de productie van huideigen vocht in alle lagen wordt gestimuleerd. ‘s Ochtends en ‘s avonds na Ultimune Eye gebruiken als laatste stap in de huidverzorgingsroutine.

Tevens heeft Shiseido  een prachtige lipstick geintoduceerd: ROUGE ROUGEROUGE ROUGE is een langhoudende, weelderige lipstickformule die zich perfect en gelijkmatig aan de lippen hecht, alsof ze één zijn. Vibrant red technology manipuleert en versterkt rood licht  én rode pigmenten en brengt zo verschillende facetten tot uiting van een rood dat draagbaar is voor iedereen, de hele dag.

Na de succesvolle lancering van EVER BLOOM Eau de Parfum wordt het EVER BLOOM verhaal vervolgd met EVER BLOOM Eau de Toilette.

Innerlijke schoonheid bloeit, natuurlijke sereniteit en uitstraling onthullen samen je unieke persoonlijkheid. EVER BLOOM Eau de Toilette behoort tot de frisse-bloemige geurfamilie, een helder, stralend, wit Eau de Toilette. Een uniek Uitstraling-akkoord met bloemnoten van Pioenroos en Osmanthus en een Helvetolide musk voor een extra stralend effect.

*)* Actie: Gratis beauty pounch bij aankoop vanaf € 65,00. Eén geschenk per klant. ** Op vertoon van uw klantenpas. Zolang de voorraad strekt.

[button title=”download promotie >>” link=”http://wordpress.vanheiningen.nl/wp-content/uploads/2016/11/Shiseido-poster-a4.pdf” target=”_blank” align=”” icon=”” icon_position=”” color=”” font_color=”” size=”2″ full_width=”” class=”” download=”” onclick=””]