Parfumerie

 

Een selectie van recente nieuwe mooie geuren voor dames en heren die wij momenteel in ons assortiment hebben staan.  

 

Yves Saint Laurent

Vanwege van het 50-jarige jubileum van Yves Saint Laurent het parfum Y voorzien van een nieuwe look.

Y van Yves Saint Laurent is een geur voor vrouwen en heren. Y werd gelanceerd in 1964. De parfumeur van het geur van Yves Saint Laurent is Jean Amic.

De damesgeur van Y is opgebouwd uit noten van aldehyden, kamperfoeli, gardenia, groene noten, perzik, pruim, tuberoos, orris wortel, jasmijn, hyacint, sandelhout, amber, benzoë, civet, eikenmos en vetiver.

De herengeur van Y is opgebouwd met witte aldehydes, bergamot en gember, salie, geranium en vioolblad, ambergris, wierook, fir balsem, ceder en muskus.

Elie Saab

Girl of Now van Elie Saab is een Eau de Parfum met een Oriëntaals Bloemige geur voor dames. Dit is een nieuw parfum en werd uitgebracht in 2017. Topnoten zijn Mandarijn, Peer en Pistache nootjes; hartnoten zijn Oranjebloesem, Magnolia en Amandel; Basisnoten zijn Patchouli, Cashmeran, Tonkaboon en Amandelmelk. Tonkaboon en Amandelmelk laten een diep spoor na, terwijl Patchouli het merk Elie Saab typeren.

De fles is rond en kostbaar als een juweel, versierd met een email blauwe en goudkleurige bloem en geïnspireerd door de collecties van Elie Saab. Elie Saab is nu verkrijgbaar bij ons verkrijgbaar. Ons team kan u de geur laten ervaren en wellicht is de geur die u past. Wij helpen u graag met uw keuze. 

Givenchy

Dahlia Divin Eau de Parfum Nude van Givenchy is een stralende bloemige fruitige muskachtige geur. Strelend als een goddelijke aromatische bries verhoogt dit pure en delicate parfum de natuurlijke en persoonlijke parfumsensatie van de huid.

De combinatie van Oranjebloesem thee met Abrikozenpulp geeft een heldere frisheid en sterke zoetigheid aan het luchtige bloemige hart, bestaande uit Arabische Jasmijn, Roos en Osmanthus. Er ontstaat een harmonie tussen de leder-abrikoos tonen van deze drie bloemen en het stralende Blond Hout en sensuele Witte Musk. Dit zorgt voor een schitterende geur die de sensualiteit van de vrouw versterkt die deze geur draagt.

De verfijnde lijnen van de flacon en de waardevolle details omhullen dit ultra-zintuiglijke parfum, getekend door Givenchy.