Schoonheidssalon

De schoonheidssalon in Berkel en Rodenrijs

Bij Van Heiningen willen wij meer voor u betekenen dan in een standaard schoonheidssalon. Wij onderscheiden door onze kennis, de sfeer die onze locatie uitstraalt, de behandelmethoden die wij toepassen en de persoonlijke aandacht die wij aan onze klanten geven.

Well-being

Met onze aanpak leggen wij de nadruk op de totale beleving die u als bezoeker van onze salon meemaakt. Wij richten ons erop om u naast een kwalitatief hoogstaande behandeling het zogenaamde “well-being”gevoel te geven. Ons doel is dat u na een behandeling bij ons totaal ontspannen bent, dat u weer helemaal opgeladen bent en dat alle stress, zorgen en beslommeringen van u afgegleden zijn.

Sfeer
Onze schoonheidssalon is gevestigd in het kloppende hart van Berkel en Rodenrijs in de gemeente Lansingerland. De karakteristieke omgeving schept samen met de moderne en frisse inrichting een bijzondere, gezellige en prettige ambiance. Wij voelen ons hier erg prettig in en u hopelijk ook.

Persoonlijk 

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Wij trachten de afspraken zoveel mogelijk met uw vaste schoonheidsspecialiste in te plannen. Wij vinden het belangrijk dat u een vertrouwd gevoel heeft. Ook vinden wij het belangrijk dat wij tijdens de behandeling genoeg tijd voor u hebben.

De dames van Van Heiningen

Alle schoonheidsspecialisten die bij Van Heiningen werken zijn enthousiaste gediplomeerde schoonheidsspecialisten en we hebben een gediplomeerde pedicure. Verder hebben zij diverse aanvullende trainingen, cursussen en opleidingen gedaan waardoor zij de meest recente technieken kunnen toepassen.

Voor iedereen dus ook voor mannen

Traditioneel zijn het met name vrouwen die een schoonheidssalon bezoeken maar steeds meer mannen weten de weg te vinden. Mannen zijn bij Van Heiningen dan ook van harte welkom.

( Let op: Voor een afspraak in onze schoonheidssalon gelieve geen gebruik te maken van ons email adres, maar bel 010-5190430. Bij voorbaat dank. )