Drs. Kristel Woltman

BIG-nummer: 19910833701
Lees verder:  BIG registratie

Drs. Kristel Woltman is oncologisch chirurg en haar aandachtsgebied is borstkanker. Ze werkt onder andere in het Franciscus op locaties Rotterdam en Schiedam.

Kristel heeft haar geneeskunde opleiding en haar opleiding tot chirurg in Rotterdam volbracht. Naast haar werk als chirurg heeft ze jaren geleden ook de stap gemaakt naar de cosmetische geneeskunde met name op het gebied van injectables.

De stap naar een ander cosmetische werkveld te weten de injectables was voor haar een logische stap. Haar werk als chirurg bestaat uit het verwijderen van borsttumoren en daarna maakt zij, met behulp van esthetische en reconstructieve technieken, een zo mooi mogelijk “nieuwe” borst. Het resultaat moet er natuurlijk uitzien. Deze kunde past zij ook altijd toe bij de behandelingen met Botox en fillers, ze streeft er altijd naar dat de natuurlijke expressie behouden blijft.

Kristel: “Vrouwen mogen vertellen dat er hele goede prognose kansen zijn, dat we daarom mogen nadenken over het leven na deze zware periode, is het fijnste wat er is”. Het genot van het verfraaien en om cosmetisch het beste resultaat te krijgen zit haar in de vingers.

Prikdagen:

Behandelingen zijn mogelijk op de volgende dagen :

Data:
13 augustus 2018
3 september 2018
1 oktober 2018
5 november 2018
3 december​ 2018

Op de bovenstaande dagen is er nog plek in onze agenda. Reserveer nu en bel 010-5190430