Natuurgeneeskundige therapeut

Therapeut Aat Barendrecht 

Tarief: 30 min consult voor  € 30,00

 

Laat uw gezondheid testen!

Deze informatie is bedoeld voor mensen met chronische of langdurige klachten of zij die dit willen voorkomen. Ook voor mensen die een goede indruk willen hebben van hun huidige gezondheid situatie,uiteraard gebaseerd op sterke en zwakke punten van het lichaam die met Iriscopie zichtbaar kan worden gemaakt Omdat te kunnen beoordelen is specifieke kennis, ervaring en inzicht vereist.

Vanwege jarenlange ervaring van de natuurgeneeskundig therapeut Dhr. Aat Barendrecht is zijn diagnose vaak verassend herkenbaar. Bij chronische of langdurige klachten is er meestal een diagnose bekend die gesteld is door de huisarts of de specialist. Indien er sprake is van onbehandelbaarheid kan Dhr. Barendrecht als natuurgeneeskundig therapeut misschien een goede bijdrage leveren aan het leefbaar maken van de chronische klacht.

Persoonlijk advies:

Iedereen heeft zijn eigen karakter, zowel lichamelijk als geestelijk. Dat advies kan verkregen worden door middel van een gezondheidstest met gespecialiseerde meetapparatuur,ook wel acupunctuur genoemd, of door middel van iriscopie. Het advies is gebaseerd op aanpassen van leefwijze,voedingssupplementen,kruiden en een dieet advies.

Gezondheidstest

De meest moderne methode voor een vertrouwd advies is de gezondheidstest door middel van elektro-acupunctuur. Verrassend snel krijgt u inzicht in uw persoonlijke klachten.De methode is geheel pijnloos. Bij gezonde mensen heeft de test een preventieve werking. In een oogopslag ziet u hoe uw gezondheid ervoor staat. Ook is het mogelijk om op deze manier uw natuur lijke aanleg voor eventuele klachten tijdig te onder kennen. Erfelijke eigenschappen, zoals persoonlijke aanleg en sterk emotionele ervaringen kunnen ook een rol spelen. De gezondheidstest werkt als volgt:

Eerst wordt door middel van vaste meetpunten aan de vingers het functioneren van de lichaamsstelsels en organen gemeten. De meetapparatuur bestaat uit een zwakke stroombron, een weerstandsmeter en twee elektroden. Vervolgens wordt het middel getest dat het best bij uw lichaam past. Zo kan precies vastgesteld worden hoe u op een middel reageert. Het voordeel van deze methode is dat tijdens vervolgconsulten het resultaat van de medicatie duidelijk kan worden vastgesteld. 

Iriscopie

Iriscopie is een veel gehanteerde methode om tot een betrouwbaar gezondheidsadvies te komen. De iris onthult vele tekens, zowel structuur- als kleurveranderingen, pigmenteringen, speciale lijntjes, stipjes enzovoorts. Vrijwel ieder orgaan komt in de iris op een vaste plaats aan de oppervlakte, nauwkeurig gerangschikt volgens de wijzers van de klok. Maar ook de vorm van de pupil, de conditie van het oogwit, het verloop en de vorm van de adertjes in het oogwit, dragen bij tot een verantwoorde diagnose. Iriscopie is daarom een belangrijk hulpmiddel voor de natuurgeneeskundig therapeut.

Bezoekdagen:

Voor een persoonlijke advies  van Aat Barendrecht kunt u op de volgende dagen terecht:

Data:
3 oktober 2017
14 november 2017

Op de bovenstaande dagen is er nog plek in onze agenda. Reserveer nu en bel 010-5190430